RUSKÁ PODŽÁRKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 700 g hovězího masa, 40 g slaniny, 80 g másla, 80 g cibule, 40 křenu, 20 g sterilované červené řepy, 2 vejce, 2 lžíce oleje, pepř, sůl, rajčata, petrželka, bílá veka. POSTUP PŘÍPRAVY: Z masa nakrájíme bifteky, které naklepeme nožem a narychlo opečeme. Na oleji osmažíme toasty, které jsme namočili v rozšlehaném vejci. Bifteky klademe na mísu se smaženými toasty a střídavě je zdobíme. Na jeden dáme křen, na druhý oloupané rajče, na třetí pokrájenou cibuli a tak pokračujeme. Vše obložíme červenou řepou a slaninou.

RUSKÁ PODŽÁRKA. RUSKÁ PODŽÁRKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz